Andrei Baciu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate/ El este chemat luni la DNA, în dosarul vaccinurilor (surse)

0
328

Andrei Baciu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, printr-o postare pe Facebook luni dimineață. Conform informațiilor G4Media, Baciu este chemat luni la DNA, în dosarul vaccinurilor.

„Astăzi mă adresez vouă cu sufletul deschis și cu credința nestrămutată în valorile onoarei și integrității.
Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, am luat decizia de a-mi înainta demisia de onoare din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu față de principiile etice și morale în care cred și pe care le-am susținut întotdeauna, și nu dintr-o obligație legală.
De-a lungul a nouă ani de când m-am întors în România și în special în ultimii patru ani, în rolurile pe care le-am avut în timpul crizelor globale pe care România le-a traversat, am acționat cu un respect neclintit pentru legislație, instituții și cetățeni. Medic fiind, am pus mereu pe primul loc binele pacienților.
Am încredere deplină în actul de justiție, convins fiind că adevărul și dreptatea vor prevala.
Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător tuturor pentru încrederea și susținerea pe care mi le arătați.”, scrie Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.