Andrei Caramitru: ”E ok să mă înjurați ca pe ultimul om? Să amenințați? Să huiduiți ca ultimii huligani?”

„Eu nu m-am schimbat deloc. Am fix dar fix același valori ca acum câțiva ani. LIBERTATE de expresie, pro-business, pro-meritocrație. Mare parte din bula însă m-a dezamăgit profund – a înnebunit de frustare, a devenit plină de ură. Unde e spiritul din piața Victoriei?”, scrie Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

„Ce văd în ultima vreme ma îngrozește. Ură, frustrare , iarăși ura, violență, amenințări. Și de ce oameni buni?

– ca votez altceva decât voi??? Nu aur sau vreo nenorocire, ci niște oameni educați și tineri?

– ca îmi permit să critic pe oameni în funcții care – consider eu și e dreptul meu la opinie- nu au performat ??? Doar pentru ca “sunt ai voștri”????

– ca sunt pro business și pro dezvoltare și refuz ideologia care zice – aberant – ca un boschet de pe strada zambilelor trebuie protejat altfel planeta de prăbușește?

– ca niște tineri au făcut crima de a cânta un cântec?

E ok să mă înjurați ca pe ultimul om? Să înjurați pe TOȚI în jur care nu gândesc fix dar fix ca voi? Sa urlați despre oameni super ok ca sunt hoți, porci, interlopii și mafia? Să zbierați , să înjurați familiile oamenilor? Să amenințați? Să huiduiți ca ultimii huligani?

Vi se pare ca sunteți ok? Ca e normal așa ceva? Ca sunteți civilizați???????

  • Mie nu. Așa ca eu divorțez de mare parte dintre voi. Vorbim, comentăm, nu e problemă. Dar rog pe cei care se simt vizați să plece de pe pagina. Nu de alta, dar imi e oarecum deja scârbă”, scrie Caramitru Jr.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati