Andrei Nistor este candidatul Dreapta Unită la Primăria Popești-Leordeni

Andrei Nistor, din partea USR, este candidatul Dreapta Unită la Primăria orașului Popești-Leordeni, potrivit unui comunicat de presă.

Andrei are 35 de ani, este antreprenor și liderul grupului de consilieri USR în Consiliul Local Popești-Leordeni. El și echipa USR din Consiliul Local Popești-Leordeni au depus peste 50 de proiecte de hotărâri în domenii diverse, de la educație și urbanism la proiecte de infrastructură și asistență socială.

Printre prioritățile sale ca primar sunt construcția de noi grădinițe și școli; 30% mai mult spațiu verde în oraș, parcuri, zone de recreere și locuri de joacă adecvate pentru copii, în condițiile în care orașul este sufocat de blocuri; construcții noi care respectă normele urbanistice, dat fiind faptul că în Popești-Leordeni s-a construit mult și fără viziune, dar și un sistem de transport integrat, care să unească orașul.

”Popești-Leordeni are un potențial enorm și poate deveni polul de dezvoltare din sudul Bucureștiului, un oraș în sine, nu unul care gravitează în jurul Capitalei. Trebuie să construim școli și grădinițe, o infrastructură de sănătate adecvată pentru cei peste 120.000 de oameni care locuiesc aici, parcuri și spații verzi pentru că numai construind blocuri și turnând betoane nu creezi o comunitate”, declară Andrei Nistor, candidatul Dreapta Unită la Primăria Popești-Leordeni.

Popești-Leordeni este cel mai mare oraș din Ilfov și are, potrivit statisticilor, una dintre cele mai mari rate de creștere demografică din țară.

Orașul are o populație extrem de tânără și dinamică din punct de vedere profesional, cu venituri cu mult peste medie, însă a devenit un exemplu de așa numit ,,oraș-dormitor”, în care peste 120.000 de oameni vin să doarmă noaptea, în timp ce toată viața lor activă se desfășoară – din lipsă de infrastructură culturală și socială – în București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati