Angajări la Poliția Locală Sector 6. Salariile pot ajunge și la 7.500 de lei / Ciucu: „Am nevoie de oameni care să-și asume haina de polițist, care să facă ordine”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, caută polițiști locali prin intermediul paginii de Facebook. Primarul a postat un anunt de angajare și spune că și data trecută când s-au făcut angajări la Poliția locală a procedat la fel și s-au înscris 80 de persoane în concurs, pentru 14 posturi.

„Căutăm polițiști locali cu simțul răspunderii. Te vrem! Data trecută când am anunțat pe Facebook că se fac angajări la Poliţia Locală Sector 6 am avut o bază bună de selecție, am avut 80 de candidați pe 14 posturi. Acum am scos alte 20 de posturi la concurs, dar s-au înscris puțini”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Dosarele se pot depune până la 28 martie, după care urmează selecția lor și publicarea rezultatelor.

Proba sportivă eliminatorie va avea loc pe 10 aprilie, ora 9.00, iar cea scrisă pe 20 aprilie, ora 10.00. Mai multe detalii despre actele necesare la dosar și condițiile de participare la concurs, pentru fiecare funcție în parte, găsiți AICI.

Ciucu: ”Eu cer doar seriozitate, asumare și responsabilitate în aplicarea legii”

Primarul spune că la Poliția Locală Sector 6 concursul se organizează pe bune, iar salariul este atractiv.

„Veniți la concurs, anunțați-vă cunoștințele despre aceste concursuri pentru că sunt pe bune! Avem nevoie să reîmprospătăm Poliția Locală a Sectorului 6 și mă interesează un singur lucru: să avem resurse umane de calitate, cu care să facem treabă. Urmând o carieră în poliția locală aveți mai multe avantaje cum ar fi un salariu bun și accesul în funcția publică (deveniți funcționari publici). Eu cer doar seriozitate, asumare și responsabilitate în aplicarea legii”, a mai scris Ciucu.

Salariile, cuprinse între 3.600 și 7.500 de lei

Edilul a enumerat câteva dintre avantajele profesiei: salariu bun și accesul în funcția  publică, adică obținerea statutului de funcționar public.

Grila de salarizare este publică, stabilită prin hotărâre de Consiliu Local. Conform acesteia, salariile pentru fiecare post scos la concurs variază în funcție de vechimea în muncă a fiecăruia. Iată câteva exemple:

  • Pentru un polițist local clasa III, grad profesional debutant (studii medii), salariul net pornește de la 3.604 lei și poate ajunge la 4.207 lei, în funcție de vechime.
  • Pentru un polițist local clasa I, grad profesional asistent, salariul net pornește de la 5.184 de lei și ajunge la 6.175 de lei.
  • Pentru un polițist local clasa I, grad profesional superior, salariul net pornește de la 6.237 de lei și ajunge la 7.486 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati