Angajări în Poliţia Română. Sute de posturi, din sursă externă, scoase la concurs

0
736
admitere scoala de politie

Poliţia Română organizează un concurs pentru încadrarea directă din sursă externă a 412 agenţi de poliţie – ajutor şef de post, în scopul reducerii deficitului de personal.

Sute de posturi au fost scoase la concurs, în toată ţara, prin încadrare directă din sursă externă.

„Înscrierile se fac on-line, la unităţile de poliţie care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În perioada 11-19 octombrie, candidaţii ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice.

La data de 23 octombrie va fi proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliţie judeţene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.