Angajat de la Brigada Rutieră, prins în flagrant când primea mită pentru restituirea unui permis suspendat

Un angajat de la Brigada Rutieră a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 1.000 de lei, în schimbul banilor promițând că îi va determina pe colegii polițiști să restituie un permis de conducere suspendat.

Potrivit Direcției Generale de Anticorupție, este vorba de un angajat personal contractual din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, care a fost prins, vineri, în flagrant în timp ce primea suma de 1000 lei, de la un bărbat pentru a face trafic de influență, scrie Digi24.

„În schimbul banilor, persoana în cauză a promis că își va folosi influența pe care a pretins că o are asupra unor colegi de serviciu, pentru a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat fără a mai susține testarea pentru reducerea perioadei de suspendare”, au transmis reprezentanții DGA.

Față de angajat s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati