Angajaţi ai CNAIR anchetaţi după ce ar fi jefuit două victime care au murit într-un accident rutier în Ilfov

Patru angajaţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) sunt cercetaţi pentru că ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier luni, pe E85, la Şindriliţa, scrie Adevarul.ro.

Angajaţii companiei de Drumuri au fost chemaţi de poliţişti pentru a curăţa şoseaua în urma accidentului, iar aceştia ar fi furat un telefon mobil şi 250 de lei de la victimele decedate.

Poliţiştii şi-au dat seama ulterior de acest lucru, au deschis o anchetă şi i-au reţinut pe suspecţi. Aceştia nu au fost arestaţi preventiv şi vor fi cercetaţi în libertate. Conducerea companiei aşteaptă finalizarea cercetărilor pentru a începe o anchetă disciplinară. Dacă cei patru angajaţi vor fi găsiţi vinovaţi, dincolo de dosarul penal, ar putea să fie şi daţi afară de la serviciu.

„Referitor la faptele celor 4 angajaţi ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancţiunile se vor aplica după convocarea de urgenţă a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menţionează condiţiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplanare grave”, au declarat reprezentanţii CNAIR, sâmbătă seară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati