Angajații Primăriei Capitalei au participat la o campanie de donare de sânge. Nicușor Dan: ”E important să ofer un exemplu”

0
195
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Angajaţii PMB au donat sânge în cadrul campaniei derulate în parteneriat cu Spitalul Militar Central, prin proiectul „Societatea Împreună”.

  • „Numărul mare al colegilor care au venit să doneze îmi dă speranţa că putem extinde campania pentru două sesiuni – de primăvară şi de toamnă şi chiar să organizăm în Primărie o zi specială destinată publicului larg”, a precizat Nicușor Dan.
„Angajaţii Primăriei s-au alăturat campaniei de donare de sânge derulate în parteneriat cu Spitalul Militar Central în cadrul proiectului «Societatea Împreună». Am participat astăzi la această campanie deoarece consider că e important să ofer un exemplu şi îi încurajez pe bucureşteni să doneze sânge dacă au posibilitatea pentru că pot salva o viaţă”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Primarul Dan: ”Împreună putem face un prim pas spre a-i ajuta pe cei din jur”

Edilul general a mai spus că „având în vedere faptul că în România nu este atât de populară donarea benevolă, consider că împreună putem face un prim pas spre a-i ajuta pe cei din jur”.

  • „Numărul mare al colegilor care au venit să doneze îmi dă speranţa că putem extinde campania pentru două sesiuni – de primăvară şi de toamnă şi chiar să organizăm în Primărie o zi specială destinată publicului larg. Toate activităţile medicale din cadrul sesiunii de recoltare sunt desfăşurate de Unitatea de Transfuzie Sanguină a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central «Dr. Carol Davila» (UTS SUUMC): pregătire în vederea recoltării, examinare clinică şi paraclinică, recoltare, asigurarea asistenţei post-recoltare”, a completat Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.