AnimaWings lansează zborurile către Marrakesh. Biletele de avion sunt deja disponibile la vânzare

Începând cu luna decembrie 2024, românii vor putea călători către inima Marocului, cu două zboruri săptămânale noi, operate de AnimaWings, cu aeronave de ultimă generație – Airbus A220.

Marrakesh, cunoscut drept „orașul roșu” datorită clădirilor sale emblematice din lut, este o destinație turistică tot mai apreciată pentru combinația sa unică de tradiții, arhitectură impresionantă și piețe vibrante.

Biletele de avion sunt deja disponibile la vânzare pe platforma online a companiei şi în reţeaua partenerilor acesteia.

  • Tarifele pentru noile zboruri București – Marrakesh pornesc de la 241 euro/persoană tur-retur, incluzând un bagaj de cabină de 8 kg.

Zborurile vor fi operate cu noile aeronave AirBus A220 ce vor intra în flota AnimaWings în această toamnă, asigurând pasagerilor un confort superior și tehnologii de vârf pentru un zbor confortabil.

Marius Pandel, acționar AnimaWings, a declarat: „Lansarea rutei București – Marrakesh face parte din strategia noastră de a oferi pasagerilor români acces la destinații din ce în ce mai atractive și exotice, şi vine în contextul unei cereri sporite din partea agenţiilor de turism touroperatoare, care dezvoltă programe turistice în această zonă a lumii. Marrakesh este un oraș fascinant, plin de istorie, cultură și experiențe unice, iar cererea pentru astfel de destinații este în continuă creștere.

Pentru confortul maxim al pasagerilor, pe zborurile AnimaWings către Marrakesh sunt disponibile 12 locuri în clasa business.

Pasagerii care aleg clasa business se bucură de prioritate la îmbarcare și debarcare, având astfel parte de o experiență fără stres, încă de pe aeroportul de plecare. În plus, aceștia beneficiază de catering inclus, având la dispoziţie o gamă variată de preparate delicioase și băuturi. La bord, un echipaj de cabină dedicat le va asigura acestora servicii personalizate, iar scaunele generoase, cu spațiu suplimentar pentru picioare, vor transforma zborul într-o experiență relaxantă și confortabilă.

Noua rută București – Marrakesh se alătură celorlalte destinații lansate de AnimaWings atât în România, cât și internațional, precum Dubai, Paris, Larnaca, Stockholm, Cluj, Iași, Oradea, consolidând poziția companiei pe piața aviatică locală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati