ANM, prognoza meteo specială pentru București: Rafale de vânt de peste 70km/h și temperaturi în scădere

Vremea va fi închisă şi se va răci accentuat în următoarele zile în Bucureşti iar temperatura maximă nu va depăşi 7 grade pe parcursul zilei de marţi, potrivit Prognozei speciale pentru Capitală, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Până miercuri dimineaţa la ora 9:00, temporar va mai ploua, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 55…65 km/h şi trecător după-amiaza posibil de peste 70 km/h. Temperatura maximă, cu 10 grade sub media multianuală, se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

În intervalul 5 – 8 aprilie, vremea va fi rece pentru această perioadă şi temporar va mai ploua. Temperaturile maxime vor fi de 9…11 grade, iar cele minime de 1…3 grade.

Vreme deosebit de rece până sâmbătă în toată țara

De altfel, ANM a emis o informare meteo valabilă până sâmbătă, care vizează o vreme deosebit de rece, cu temperaturi care vor fi cu 8…12 grade sub mediile multianuale.

În jumătatea de nord a ţării vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar local şi temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h îndeosebi în Moldova, Dobrogea, sudul Banatului şi al Olteniei, precum şi la munte.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati