ANOFM organizează în mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă, joi, că organizează, ca în fiecare an, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 12 mai 2023.

”Evenimentul se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung”, anmunţă ANOFM.

Potrivit instituţiei, obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

”Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă sau le pot transmite pe adresele de e-mail ale instituţiilor din subordinea ANOFM”, a mai transmis instituţia.

Locaţiile de desfăşurare a evenimentului, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul ANOFM www.anofm.ro şi pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati