ANPC a închis temporar trei piețe din Sectorul 6!

ANPC a închis temporar trei pieţe din Sectorul 6, pieţe “modernizate” de primarul Mutu, a anunţat miercuri liderul organizaţiei sectoriale a PMP, Ştefan Florescu.

  • În urmă cu 4 ani, primarul Mutu promitea în campania electorală reconstruirea și modernizarea tuturor piețelor din Sectorul 6 la standarde europene.

piete inchise in s6Astăzi, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a dispus închiderea temporară a Piețelor Gorjului, Veteranilor și Crâgași, iar operatorii economici au fost sancționați cu amenzi cuprinse între 10.000 și 30.000 lei pentru neregulile cu privire la nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare referitoare la măsurile de prevenire a răspândirii COVID – 19.

În aceste piețe nu se respecta distanța socială dintre comercianți și nici numărul maxim de persoane aflate în interiorul pieței așa cum prevede Ordonanța Militară.

In plus, lipseau și recipientele cu dezinfectanți care ar fi trebuit puse atât la dispoziția vânzătorilor cât și a cumpărătorilor”, a detaliat Florescu într-o postare pe Facebook.

ștefan florescuPotrivit acestuia, “încă o dată există dovada clară a faptului că Administrația Locală Sector 6 are ca prioritate montarea bordurilor și a gardurilor metalice, și mai puțin siguranța consumatorilor și a vânzătorilor din piețele aflate pe raza Sectorului 6”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati