ANTIP și CNAB lansează o campanie online de prevenire a traficului de persoane

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (C.N.A.B.) lansează astăzi, 8 Martie 2021, campania online de prevenire a traficului de persoane „Preţuieşte femeile! Nu tolera exploatarea lor!”.

Campania se derulează în luna Martie şi urmăreşte informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale a femeilor.

Mesajul campaniei este acela de preţuire şi apreciere a tuturor femeilor, aducând în prim plan femeile exploatate sexual şi una dintre cele mai de preţ valori – libertatea: „Pentru victimele traficului de persoane libertatea este cel mai de preţ dar!”.

Campania încurajează la acţiune civică şi atenţionează consumatorii de servicii sexuale că aceştia sunt cei pentru care victimele traficului sunt recrutate şi abuzate.

Iniţiativa celor doi parteneri se circumscrie direcţiilor de acţiune prevăzute în Strategia Naţională Împotriva Traficului de Persoane pentru perioada 2018-2022 şi se adresează următoarelor grupuri ţintă:

– Adolescente şi tinere aflate în situaţie de risc/vulnerabilitate la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale;

– Potenţiali consumatori de servicii sexuale;

– Publicul larg, utilizator de informaţie online.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati