Antonel Tănase, Forța Dreptei București: Când îl ai aproape pe cel mai bun candidat – nici nu mai este nevoie de campanie electorală!

Antonel Tănase, liderul Forța Dreptei București, afirmă că atunci când îl ai aproape pe cel mai bun candidat – nici nu mai este nevoie de campanie electorală!
  • ”Când îl ai aproape pe cel mai bun candidat – nici nu mai este nevoie de campanie electorală! A fost o plăcere să vorbim cu oamenii despre cel mai eficient primar al Capitalei.

Nicușor Dan va câștiga alegerile din 9 iunie, pentru că faptele vorbesc pentru el. Nici nu este nevoie să fie zilnic pe TV și în stradă, pentru că oamenii știu că este un om corect, muncitor și un manager cu adevărat european.

A atras peste două miliarde de lei din fonduri nerambursabile, de cinci ori mai mult decât administrația PSD și Firea și a investit masiv în schimbarea conductelor subterane, a șinelor de tramvai, în reabilitarea de drumuri, școli și spitale.
  • Oamenii nu au uitat nici de evenimentele culturale. Bucureștiul s-a deschis turiștilor străini și este un oraș din ce în ce mai prietenos cu familiile cu copii și iubitorii de evenimente culturale și stradale”, spune Antonel Tănase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati