Antonel Tănase, către Gabriela Firea: ”Ar merge niște iepurași kitchoși și niște luminițe plătite de bucureșteni ca să simțiți că nu se degradează orașul”

Antonel Tănase, deputat Forța Dreptei, i-a răspuns ministrului Gabriela Firea, care criticase în termeni duri activitatea primarului Capitalei. ”Aveți dreptate, doamnă, ar merge niște iepurași kitchoși pe ici colo la toate intersecțiile și niște luminițe plătite de bucureșteni ca să simțiți că nu se degradează orașul”, a spus el.

  • ”Nicușor Dan și Ludovic Orban ar trebui să dea niște excursii gratuite în Turcia sau Grecia pentru a câștiga puțină vizibilitate în negura uitării”, mai spune deputatul.

”Există un anumit tip de politician care prinde (încă) la electorat, politicianul de casă al unor trusturi dubioase de presă, care știe foarte bine cum să facă ciorbă și scandal din orice. Dar mai ales PR, căci trebuie să recunoaștem că, ce-i al doamnei Firea, e al doamnei Firea: să mascheze “n-am făcut nimic” în “ce-a făcut Nicușor Dan?!?!?”. În timpul mandatului de primar al doamnei Firea, Primăria Capitalei și multiplele ei direcții, serviciuțe și companiuțe municipale fantomă au plătit servicii de anunțuri și publicitate către televiziuni și ziare, de peste 49 de milioane de lei (peste 10 milioane de euro) în care se glorifica activitatea doamnei Firea”, spune Antonel Tănase într-o postare pe Facebook.

El arată că acum doi ani nu exista clădire a Primăriei sau stație din București care să nu ne zică, print-un afișaj imens, cât de competentă e doamna Firea.

”Până și autobuzele din București erau marcate ca fiind “autobuze puse la dispoziție bucureștenilor prin mărinimia și generozitatea doamnei Firea”, cu accent pe “acest autobuz colosal este o realizare fabuloasă a mandatului Gabrielei Firea”.

Orice intra în normalul și firescul îndeplinirii funcției de primar era comunicat peste tot, pe milioane de euro, ca să vadă lumea ce profesionistă ne conduce către piscurile înalte ale țevilor ruginite fără apă caldă și înspre orizonturile nemărginite ale traficul infernal”, afirmă deputatul Forța Dreptei.

El susține că ministrul Familiei a rămas fără acces la bani publici pentru PR, așa că ”i-au mai rămas doar rețelele de socializare unde se exprimă”.

”Acum că doamna Firea a rămas fără acces la bani publici pentru PR, i-au mai rămas doar rețelele de socializare unde se exprimă. Și înteleg că e greu când ai 10 milioane de euro ca să te laude presa și a doua zi nu mai ai nimic, de asta trebuie să “te viralizezi” cum poți.

În acest sens, doamna Firea a scris un status în care își exprima profunda nemulțumire vizavi de activitatea lui Nicușor Dan ca primar al Bucureștiului. Dar să le luăm pe rând, căci îmi face o deosebită plăcere să vorbesc despre celebrități. Eu o fac chiar gratis:

  • „Bucureștiul arată rău, pare un oraș părăsit. Şantierele pe care le-am început în mandatul de primar general bat pasul pe loc sau sunt complet blocate!”, zice doamna Firea. Poate confundați Bucureștiul cu orașul Voluntari unde aveți reședința, doamnă, căci în Capitală doar Concursul “Cel mai frumos Balcon” bate pasul pe loc. Nicușor Dan a organizat concursul “Cine înlocuiește 8 kilometri de Conducte Vechi Viteză” și, ce să vezi, tot el l-a câștigat fiind singurul participant la acest concurs în ultimii 30 de ani.

”Poate după ce se eliberează domnul Dan, face și un Târg din ăla frumos de Vară, cu mici și bere, cum făceați dumneavoastră”

  • “Nu se poate să lăsăm acest oraș să se degradeze, iar actuala conducere a Primăriei Capitalei să se preocupe doar de lucruri mărunte, răfuieli personale sau afaceri cu semnul întrebării”, continuă doamna Firea. Aveți dreptate, doamnă, ar merge niște iepurași kitchoși pe ici colo la toate intersecțiile și niște luminițe plătite de bucureșteni ca să simțiți că nu se degradează orașul, dar Nicușor Dan e pe șantierul de lărgire a străzii Prelungirea Ghencea unde a introdus lucrul în două schimburi, pentru că atât de multe șantiere ați început, încât oamenii erau efectiv disperați în trafic. Și nu are timp de iepurași. Poate după ce se eliberează domnul Dan, face și un Târg din ăla frumos de Vară, cu mici și bere, cum făceați dumneavoastră, ca să mai uite bucureștenii că n-au și ei parte de un concert pe banii Primăriei, adică tot ai lor, cum organizați tot dumneavoastră, cu maxim succes.
  • ”Nicuşor Dan, USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi omul politic de tristă amintire Ludovic Orban sunt singurii vinovaţi pentru starea jalnică în care a ajuns acest oraş, Capitala României”, mai spune doamna Firea în postare.

”Dumneavoastră nu sunteți deloc de tristă amintire, pur și simplu nu sunteți de nicio amintire”

  • Tănase continuă: ”Perfect adevărat, doamnă, Nicușor Dan și Ludovic Orban ar trebui să dea niște excursii gratuite în Turcia sau Grecia pentru a câștiga puțină vizibilitate în negura uitării, să meargă în fața unei biserici cu batic pe cap pentru o poză frumoasă, să posteze o plăcintă sau să scrie o rugăciune pentru protecția bucureștenilor împotriva tencuielii care le cade în cap de la prea multe clădiri pe care le-ați reabilitat în mandatul dumneavoastră. Dar unul e ocupat să le redea oamenilor o alternativă reală a politicii de dreapta iar altul e ocupat cu munca. Asta e, dumnevoastră ați lăsat Bucureștiul ca Las Vegasul și ăștia doi și-au bătut joc.

În încheiere, doamna Firea, sper să luați în calcul și acest text la dosarul gros pe care-l strângeți la punctele de notorietate”, spune el.

”Dumneavoastră nu sunteți deloc de tristă amintire, pur și simplu nu sunteți de nicio amintire. Sigur, poate cei pe care i-ați plătit în trecut din banii bucureștenilor ca să faceți adunat niște articole pentru amintiri vă simt lipsa, însă stați liniștită și priviți de la balconul casei orașul Voluntari, de București are cine să se ocupe”, conchide politicianul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati