Antonel Tănase, deputat de București, și-a depus demisia din PNL: ”Rămân liberal, nu penelist!”

0
502
Antonel Tănase

Antonel Tănase, deputat de București ales pe listele PNL și președinte al PNL Sector 3, anunță că și-a depus demisia din Partidul Național Liberal ca urmare a alianței PNL-PSD. ”Aleg să îmi păstrez demnitatea și onoarea și să plec din Partidul- Național- Liberal- Social Democrat”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Antonel Tănase precizează că nu poate să-i înșele ”pe aceia care m-au trimis în Parlament TOCMAI pentru că orice alianță cu cel mai toxic partid post revoluționar este de neconceput”.

  • Ludovic Orban a demisionat din PNL împreună cu 16 parlamentari. Orban: ”Politica devine imorală când este făcută de oameni imorali”

”Pentru mine, asocierea cu PSD este de neconceput”

”Dragi colegi, dragi parteneri, stimat electorat care v-ați pus încrederea și speranța că România evoluează prin votul dumneavoastră, vă anunț că astăzi îmi depun demisia din Partidul Național Liberal.

Îmi pare extrem de rău că am ajuns în acest punct după 30 de ani însă, pentru mine, asocierea cu PSD este de neconceput.

Nu am cum să ies pe stradă, să mă uit în ochii oamenilor și să-i mint că va fi bine, nu-i pot înșela pe aceia care m-au trimis în Parlament TOCMAI pentru că orice alianță cu cel mai toxic partid post revoluționar este de neconceput, nu mă pot preface că parteneriatul cu PSD este acceptabil când nici mai departe de ieri spuneam exact invers.”, precizează Tănase pe pagina de Facebook.

El spune că alege să își păstreze demnitatea și onoarea și să plece din Partidul- Național- Liberal- Social Democrat. În același timp, Tănase promite că va continua să facă treabă în Parlament și speră că, alături de cei 16 colegi care au plecat din PNL, va putea să spună în 2024 “ba se poate!”.

”Le mulțumesc membrilor PNL care au muncit pentru liberalism, le mulțumesc colegilor mei care au conceput reforme, le mulțumesc tinerilor care au intrat în Partidul Național Liberal cu sufletul înainte. Până la urmă binele va învinge.

”Rămân liberal, nu penelist!”

Închei spunând că românii au devenit în ultimii ani din ce în ce mai sceptici cu privire la însemnătatea votului și puterea lui de a schimba destine. Iar eu, împreună cu cei 16 colegi ai mei care renunțăm la a fi parte dintr-o mascaradă, vrem să putem spune în 2024 “ba se poate!”. Voi continua să îmi fac treaba în Parlament și să îmi pun în slujba românilor puterea și priceperea, așa cum am vorbit.

Rămân liberal, nu penelist!”, a completat Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.