Antonel Tănase, despre banii pentru căldură ceruți de Nicușor Dan: Nu a cerut ajutor de la Guvern ca să aibă el personal apă caldă și căldură

Deputatul de București Antonel Tănase, spune că susține demersul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a primi subvenţia de 968 de milioane de lei de la Guvern și atrage atenția că “statul nu îl ajută pe Nicușor Dan pe persoană fizică, ci ajută cele câteva milioane de cetățeni care plătesc taxe și impozite”.

În același timp, deputatul menționează că, “în caz contrar PMB va fi într-un mare impas”.

“Faptul că Primăria Bucureștiului este în faliment din cauza achizițiilor și cheltuielilor “responsabile” din mandatele celor care s-au perindat până acum pe scaunul de Primar General nu este un secret pentru nimeni. Nu a fost nici pentru Nicușor Dan în momentul în care și-a asumat această răspundere, de a administra gaura și haosul lăsate în brațele lui”, a scris pe pagina de Facebook Antonel Tănase.

“Nicușor Dan nu a cerut ieri ajutor de la Guvern ca să aibă el personal apă caldă și căldură”

Antonel Tănase spune că susține demersul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a primi subvenţia de 968 de milioane de lei de la Guvern.

Liberalul completează că domnul Dan s-a bazat pe înțelegerea avută cu Partidul Național Liberal, “anume de a ajuta bucureștenii să treacă cu bine peste iarna 2021-2022.”

“Da, de a ajuta bucureștenii, pentru că Nicușor Dan nu a cerut ieri ajutor de la Guvern ca să aibă el personal apă caldă și căldură acasă, a cerut pentru oameni.

Susțin demersul Primarului General de a primi subvenţia de 968 de milioane de lei de la Guvernul Cîțu, în caz contrar PMB va fi într-un mare impas, așa cum a precizat și Primarul General al Capitalei ieri, la Comisia parlamentară de anchetă privind preţul energiei.

Statul nu îl ajută pe Nicușor Dan pe persoană fizică, ci ajută cele câteva milioane de cetățeni care plătesc taxe și impozite la Stat, pentru a primi la schimb viața demnă, într-o Capitală Europeană, promisă de politicieni în fiecare an electoral. Să ne reauzim sănătoși!”, a mai scris Tanase pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati