Antonel Tănase despre desfiinţarea pensiilor speciale: ”O obligaţie morală din partea tuturor grupurilor parlamentare”

Deputatul de București Antonel Tănase ( Forța Dreptei) afirmă că adoptarea inițiativei privind desfiinţarea pensiilor speciale ”este o obligaţie morală din partea tuturor grupurilor parlamentare” și că atât el cât și colegii de partid nu își doresc și nici nu susțin ”beneficii nejustificate”.

Potrivit deputatului, inițiativa privind desfiinţarea pensiilor speciale nu va fi o problemă sau o supărare ”pentru cei care devin parlamentari ca să își aducă contribuția la o țară mai bună, mai sănătoasă, mai dreaptă și mai sigură pentru cetățenii săi”.

În același timp, el arată că această inițiativă este ”precum piuneza din fotoliul de piele” pentru parlamentarii care fac ”trafic de influență, afaceri cu Statul prin terți, combinații”.

”Pentru cei care devin parlamentari ca să facă trafic de influență, afaceri cu Statul prin terți, combinații sau să fie privilegiați pe viață, parlamentarii Forţa Dreptei care au solicitat adoptarea proiectului în procedură de urgenţă, cu respectarea tuturor termenelor de dezbatere şi analiză prevăzute de regulamentele parlamentare, sunt precum piuneza din fotoliul de piele.”, a scris Tănase pe Facebook.

El spune că parlamentarii din Forța Dreptei nu își doresc beneficii nejustificate și că ”adoptarea acestei iniţiative legislative este o obligaţie morală din partea tuturor grupurilor parlamentare.”

”Noi mergem la muncă fiindcă suntem convinși că România are nevoie de profesioniști, nu de pensionari tineri care beau “cafeluța” în puf. Cetățenii sunt egali în faţa legii, fără privilegii şi fără discriminări, inclusiv parlamentarii.”, a conchis deputatul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati