Antonel Tanase, despre noul Pasaj Unirii: Să ne ferească Dumnezeu de “meseriașul” zelos și priceput la toate care mai are pe mână și 12 milioane de euro!

Deputatul Forța Dreptei București, Antonel Tănase, comentează inaugurarea noului pasaj de la Unirii și amintește de autocarele blocate în indicatorul care verifică înălțimea autovehiculelor. ”Probabil domnului Băluță i se pare sigur și tehnologizat”, a completat acesta.

El spune că lucrarea îi amintește de ”capodoperele” arhitecturale de mare angajament pe care le-a văzut pe internet, precum ”vase de toaletă montate pe balcon, scări exterioare care duceau către ferestre, scări interioare care duceau către debarale”.

”Au tot circulat de-a lungul vremii pe net diverse poze care ilustrau fie o “capodoperă” arhitectură de mare angajament, fie o “lucrare maiestuoasă” a unei echipe de meșteri “meseriași”, lucrări “excepționale” care te lăsau efectiv cu gura căscată până la isterie.
Am admirat până la leșin vase de toaletă montate pe balcon, scări exterioare care duceau către ferestre, scări interioare care duceau către debarale, termoizolații “performante” care au transformat apartamente în piscine, montaje de bucătării în dormitor, cabine de duș în mijlocul holului sau hote deasupra patului.”, a scris Tanase pe pagina de Facebook.

Să ne ferească Dumnezeu de “meseriașul” zelos și priceput

Antonel Tanse, despre noul pasaj: ”Să ne ferească Dumnezeu de “meseriașul” zelos și priceput la toate care mai are pe mână și 12 milioane de euro!

De asemenea, deputatul amintește de autocarele blocate în indicatorul care verifică înălțimea autovehiculelor.

”Probabil că ați văzut ieri marea inaugurare a “noului” Pasaj rutier Unirii, “cel mai sigur tunel rutier, dar și “cel mai tehnologizat”, conform spuselor domnului Băluță, căruia probabil i se pare sigur și tehnologizat ca două autocare să se blocheze în indicatorul care arată și verifică înălțimea maxim admisă la intrarea în pasaj.

Potrivit indicatorului, înălțimea permisă este de 3,5 m, cum era și înainte de reabilitare. De asta s-au și repezit șoferii să treacă prin noul pasaj dăruit de Băluță cetățenilor, din preaplinul și generozitatea sa pe banii bucureștenilor, căci la nivel de înălțime nimic nu se schimbase.” a comentat parlamentarul.

În plus, deputatul spune că primarul Daniel Băluță nu a putut găsi niciun artist stradal în București, pentru a se ocupa de partea de decorare a pasajului, ”astfel că el singur, cu mânuțele alea două ale lui, a decupat și a lipit pe pereții pasajului superbele flori de la concursul “cel mai frumos pasaj” unde a participat când era el mic, în clasele 1-4.”

Tanase mai precizează că se vor mai face găinării anunțate popmos, ”atâta timp cât la conducerea primăriilor rămân oameni mai preocupați de comunicate de presă siropoase decât de investiții reale și de muncă temeinică.”

”În sfârșit, noi să fim sănătoși ca să plătim taxe și impozite”, a conchis deputatul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati