Antonel Tănase, despre situația companiei TAROM, descrisă de un consilier: ”Per total brandul TAROM se vrea a fi distrus”

Antonel Tănase, deputat Forța Dreptei, comentează, marți, scrisoarea consilierului directorului TAROM, adresată ministrului Transporturilor, președintelui CA TAROM și președintelui Curții de Conturi, în care descrie situația dezastruoasă în care se află acum compania aeriană.

  • „Sunt curios ce repercusiuni va avea semnalul de alarmă. Având în vedere cine ne conduce, probabil niciunul”, arată Antonel Tănase.

”Am citit și eu scrisoarea deschisă a consilierului directorului TAROM, Cătălin Buțu, adresată ministrului Transporturilor, președintelui CA TAROM și președintelui Curții de Conturi, în care descrie situația dezastruoasă în care se află acum compania aeriană, colaps care poate însemna nu doar falimentul, ci mai ales siguranța pasagerilor de la bordul aeronavelor.

Din textul domnului Buțu reies niște probleme grave, culmea, aceleași probleme care au dus în cele din urmă la vânzarea pe doi lei a fabricilor și uzinelor românești, bucată cu bucată, la fier vechi”, spune deputatul.

”Per total brandul TAROM se vrea a fi distrus”

Potrivit sursei citate, domnul consilier explică cum TAROM a ajuns compania corupției, incompetenței, deprofesionalizării, nepotismului, mentalității antice de management dublată de indiferența și absența unui manager competent, pierderilor financiare, regresiei de personal și reducerilor de zboruri.

”În plus, cursele se anulează sau se pierd, pasagerii fideli sunt îndepărtați, serviciile sunt din ce în ce mai proaste, prețurile sunt o batjocură la adresa călătorilor, per total brandul TAROM se vrea a fi distrus”, afirmă deputatul.

”Sunt curios ce repercusiuni va avea semnalul de alarmă tras de domnul Buțu. Având în vedere cine ne conduce, probabil niciunul. Căci cine vrea ca România să dispară economic ca să se încaseze niște șpăgi? De reflectat. Să ne reauzim sănătoși!”, mai scrie Tănase în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati