Antonel Tănase, despre voucherele promise de Guvern: ”Cadourile de la PNLPSD ascund sărăcie și glume proaste pe seama românilor”

Antonel Tănase, deputatul partidului „Forţa Dreptei”, scrie, într-o postare pe Facebook, că voucherele promise de Guvern, ”nu vor face decât să crească și mai tare inflația și să încetinească și mai mult economia.”

Deputatul spune că ”pachetul Guvernamental plin de “CADO-uri”, este de fapt o măsură proastă și târziu aplicată, menită doar să ne ducă înapoi în anii ‘90”.

În același timp, el amintește de o reclamă veche la teleshopping, unde un domn italian ”urla la cameră din toți rărunchii”, secondat de asistenta-i pasională, “CADO!!!!”, “CADO!!!”, “CADO!!!!” încercând să întărească ideea că la un colier comandat, al doilea vine “CADO”.”

”Ca de obicei, cadourile de la PNLPSD ascund sărăcie și glume proaste pe seama românilor deja disperați din cauza facturilor la energie și la prețul alimentelor. Nu mai spun nimic despre faptul că aceste pachete compensatorii nu conțin mai nimic pentru ajutorarea antreprenorilor și agenților economici, pentru că, până la urmă de ce să îți pese de cei care duc economia pe umeri?”, atrage atenția Tănase, care le recomandă românilor să fie atenți la aceste cadouri.

Vezi aici postarea integrală:

”Era la un moment dat o reclamă, prin 2010, cred, la teleshopping, care mă amuza teribil, cu un domn italian alături de o asistentă drăguță care “traducea” vorbele domnului, reclamă unde cei doi încercau să vândă ceva gablonțuri strălucitoare. Domnul italian urla la cameră din toți rărunchii, secondat asistenta-i pasională, “CADO!!!!”, “CADO!!!”, “CADO!!!!” încercând să întărească ideea că la un colier comandat, al doilea vine “CADO”. Însă atât de urâte și de ieftine erau acele “bijuterii”, încât oricine cu o minte ageră înțelegea imediat că prețului unui singur gablonț includea costurile a încă trei, plus transportul coletelor dus întors, de câteva ori.

De reclama asta mi-a adus aminte “CADO!!!”- ul făcut de Guvern oamenilor prin voucherele de ajutor. Rata inflației este atât de mare, că pachetele de măsuri în valoare de INCOMENSURABILELE SUME DE 17,3 miliarde de lei, din care 9 miliarde lei – fonduri europene și 8,3 miliarde lei – buget de stat, sunt deja mâncate în avans de inflație.
Care inflație, în luna martie 2022 a trecut de 10%, după ce gazele au urcat cu 46%, iar alimentele s-au scumpit cu 11,2 % față de martie anul trecut, arată datele transmise marți de Institutul Național de Statistică.

Iar aceste vouchere nemaipomenite, “mana cerească” venită de la Guvern, nu vor face decât să crească și mai tare inflația și să încetinească și mai mult economia.

Ca de obicei, cadourile de la PNLPSD ascund sărăcie și glume proaste pe seama românilor deja disperați din cauza facturilor la energie și la prețul alimentelor.

Nu mai spun nimic despre faptul că aceste pachete compensatorii nu conțin mai nimic pentru ajutorarea antreprenorilor și agenților economici, pentru că, până la urmă de ce să îți pese de cei care duc economia pe umeri?

Pachetul Guvernamental plin de “CADO-uri”, este de fapt o măsură proastă și târziu aplicată, menită doar să ne ducă înapoi în anii ‘90 când mergeam la piață cu punga de un leu plină de bani și ne întorceam cu doi morcovi și o ceapă.

Mare atenție la CADO!!!!-uri, oameni buni. Unele sunt adevărate otrăvuri picurate “cu binele”.”, a scris Tănase pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati