Antonel Tănase, Forța Dreptei București: ”Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei este o soluție și cârpită și de mântuială”

Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei ”este o soluție și cârpită și de mântuială” pe care PSD și PNL au găsit-o ”ca să iasă din ridicolul” în care au intrat, este de părere liderul Forța Dreptei București, Antonel Tănase.

  • ”Dacă nu accepta Cîrstoiu urmau să se apuce să caute prin cartea de telefon”, arată sursa citată.

”Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei este o soluție și cârpită și de mântuială pe care PSD și PNL au găsit-o ca să iasă din ridicolul în care intraseră alergând bezmetici după un candidat. Dacă nu accepta Cîrstoiu urma să se apuce să caute prin cartea de telefon.

Principala lor preocupare a fost să nu care cumva să se supere între ei; PSD și PNL s-au amestecat în București de nu se mai deosebesc. În București, cine votează cu PNL, de fapt dă votul PSD.”, transmite Tanase pe pagina de Facebook.

  • În acest sens, acesta susține că Forța Dreptei, parte din Alianța Dreapta Unită, rămâne consecventă, ”partidul fiind format din oameni cu experiență în management public, inclusiv în perioada de criză, astfel că apreciază și susține în continuare efortul lui Nicușor Dan de a scoate Bucureștiul din faliment și de a continua proiectele începute.”

”Alianța Dreapta Unită reprezintă o schimbare reală, o schimbare de dreapta și așa cum am mai spus, scopul Alianței Dreapta Unită este acela de a câștiga toate tipurile de alegeri în București punând interesul cetățenilor pe primul loc.”, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati