Antonel Tănase (Forța Dreptei București), după ce ÎCCJ a validat Alianța Dreapta Unită: ”Noul PCR – Partid Comasat Român – nu poate anula o luptă democratică și corectă”

Liderul Forța Dreptei București, Antonel Tănase, afirmă după ce ÎCCJ a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei că noul PCR – Partid Comasat Român – nu poate anula o luptă democratică și corectă.
  • ”ÎCCJ a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația față de decizia Biroului Electoral Central.
Noul PCR – Partid Comasat Român – nu poate anula o luptă democratică și corectă. Ce a făcut reprezentantul PSD în BEC a fost un gest disperat de a scoate din competiția electorală o alianță constituită în mod corect.
  • Decizia ÎCCJ dovedește că hotărârea inițială a Biroului Electoral Central a fost una determinată de o majoritate politică ostilă democrației, controlată de PSD, care a eșuat lamentabil în încercarea de a împiedica candidatura alianței Dreapta Unită”, a spus Antonel Tănase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati