Antonel Tănase, Forța Dreptei București: ”Parcul Plumbuita este de acum reîntregit și va rămâne spațiu verde”

Liderul Forța Dreptei București, Antonel Tănase, anunță că Parcul Plumbuita este de acum reîntregit și va rămâne spațiu verde pentru multe generații de acum înainte.
  • ”170.000 de bucureșteni au plecat din oraș în ultimii 10 ani, pentru că Bucureștiul s-a betonat și s-a pierdut din calitatea aerului.

Ieri a avut loc un moment extrem de important pentru noi, toți bucureștenii. Parcul Plumbuita este de acum reîntregit și va rămâne spațiu verde pentru multe generații de acum înainte.

Ne amintim cu toții sumele pe care administrația trecută ni le aducea în față, sume de aproape 50 de milioane de euro pentru 4 hectare de spațiu verde. Pe buzele tuturor regăseam aceeași întrebare ”Chiar este acesta singurul mod prin care putem recupera spațiul verde pentru bucureșteni?”

  • Primăria Sector 2 a demonstrat ieri că se poate și altfel. Au fost cumpărate 4 hectare de spațiu verde, cu o sumă de 10 ori mai mică decât în administrația trecută. Primarul general Nicușor Dan, un om identificat cu protejarea spațiului verde și a patrimoniului și Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu au susținut duminică o conferință de presă pe bucata de teren răscumpărată de la foștii proprietari.

M-am bucurat să fiu prezent alături de primarul sectorului 2, Radu Mihaiu și de alți colegi din cadrul Alianței Dreapta Unită (USR, Forța Dreptei și PMP), printre care s-au regăsit și Vlad Voiculescu, Cătălin Nițu, Ionel Pușcaș, Laurentiu Hiohi, sau Bârgău Marian.

Spațiu verde salvat de la betonare!”, spune Antonel Tănase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati