Antonel Tănase (Forța Dreptei București): ”S-a schimbat schimbarea: companiile de stat falimentare pot crește salariile și pot angaja mai mulți șefi! Asta este reforma lui Ciolacu!”

Deputatul Antonel Tănase, liderul Forța Dreptei București, scrie pe Facebook că s-a schimbat schimbarea iar companiile de stat falimentare pot crește salariile și pot angaja mai mulți șefi. ”Asta este reforma lui Ciolacu”, spune Antonel Tănase.
  • ”S-a schimbat schimbarea: companiile de stat falimentare pot crește salariile și pot angaja mai mulți șefi! Asta este reforma lui Ciolacu.

Dacă în vară anunța că nu vor crește salariile, sporurile, tichetele cadou și alte beneficii, și mai promitea că vor fi comasate servicii și birouri pentru a avea mai puțini șefi, astăzi – se dă liber la majorări de salarii și angajări de noi șefi!

La ASF, CFR, ANCOM, ANRE și alte asemenea instituții putem vedea noi șefi cu salarii de zeci de mii de lei și creșteri de venituri pentru restul angajaților. Nu este rău că oamenii vor lua mai mulți bani, dar o companie falimentară nu-și permite să premieze angajații pe spatele bugetului de stat.

  • Să nu uităm că anul trecut numărul de angajați la stat a crescut cu peste 13.000 de posturi. Economia merge din ce în ce mai rău, iar Ciolacu oferă pomeni electorale, chiar dacă asta va aduce mai multă sărăcie oamenilor.

În plus, cheltuielile de la bugetul de stat au crescut cu 27,1% în primele două luni din an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

  • Un stat obez nu are altă soluție decât colaps sau reformare. Dar PNL și PSD nu au nici curajul și nici priceperea să facă economia să meargă în direcția corectă”, scrie Antonel Tănase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati