Antonel Tanase: ”Forța Dreptei, parte din Alianța Dreapta Unită, va da primarul Capitalei în 2024!”

Forța Dreptei, parte din Alianța Dreapta Unită, va da primarul Capitalei în 2024, transmite Antonel Tanase, preşedintele Forța Dreptei București, într-o postare pe Facebook. 

Potrivit sursei citate, bucureștenii vor ști să facă diferența între un candidat onest și alți zece iluzioniști.

”Nicușor Dan și-a respectat cuvântul și a făcut imposibilul la Primăria Capitalei”

De asemenea, el susține că nici PSD și PNL nu au un candidat pentru București, și ”ei știu că Nicușor Dan și-a respectat cuvântul și a făcut imposibilul la Primăria Capitalei”.

”Forța Dreptei, parte din Alianță Dreapta Unită, va da primarul Capitalei în 2024!

  • Bucureștenii vor ști să facă diferența între un candidat onest și alți zece iluzioniști. Adevărul este că nici PSD și PNL nu au un candidat pentru București. Și ei știu că Nicușor Dan și-a respectat cuvântul și a făcut imposibilul la Primăria Capitalei: a scos primăria din faliment și a început proiecte vitale pentru oraș.

Pentru a scoate capitala din impasul financiar în care a fost aruncat de Gabriela Firea a stopat toate cheltuielile inutile, a reziliat contractele păguboase și a desființat companiile create de PSD pentru a scoate bani din bugetul capitalei. După ce a făcut aceste lucruri, a deblocat mai multe proiecte europene și a schimbat mai mulți km de țevi decât a schimbat PSD în 12 ani.

  • Bucureștenii văd noi mijloace de transport în comun, străzi reabilitate, blocuri consolidate, spații verzi salvate din mâinile celor cu betonierele la breloc.

Unii cu vorba, alții cu fapta.”, a completat Antonel Tanase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati