Antonel Tănase, fost deputat PNL: Am votat astăzi împotriva coaliției PSD-PNL-UDMR. Acest guvern este un exercițiu de forță al PSD

0
611
Antonel Tanase

Antonel Tănase, fost deputat liberal de București, anunță că a votat împotriva coaliției PSD-PNL- UDMR și spune că se bucură că nu mai face parte din PNL și că nu trebuie să mimeze că afacerea cu PSD “este ce trebuie pentru țară”.

În același timp, Tănase îl atacă pe actualul lider PNL, Florin Cîțu, despre care spune că a capitulat și că și-a lăsat colegii ”să ia lecții de la domnul Ciolacu despre măreția și incomensurabila superioritate a Partidului Social Democrat.”

„Am votat astăzi împotriva coaliției PSD-PNL- UDMR.

Pentru că acest guvern nu este o coaliție, ci un exercițiu de forță al Partidului Social Democrat. Nu-i așa, domnule Florin Cîțu? Dumneavoastră, presupusul președinte PNL, ați capitulat deja și v-ați lăsat colegii să ia lecții de la domnul Ciolacu despre măreția și incomensurabila superioritate a Partidului Social Democrat.”, a scris Antonel Tănase pe pagina de Facebook.

”Această coaliție va dura atâta timp cât Partidul Brătienilor este condus de o mascotă fără autoritate morală”

El recunoaște că este jenat ”de atitudinea umilă și servilă a unor oameni care nu mai departe de acum 2 ani făceau parte dintr-o echipă care a înlăturat pesedismul” și spune că se bucură că nu mai face parte din PNL și că nu trebuie să mimeze că afacerea cu PSD “este ce trebuie pentru țară”. În plus, deputatul spune că această coaliție va dura „atâta timp cât Partidul Brătienilor este condus de o mascotă fără autoritate morală și fără nicio jenă să mintă”.

”Recunosc, sunt jenat de atitudinea umilă și servilă a unor oameni care nu mai departe de acum 2 ani făceau parte dintr-o echipă care a înlăturat pesedismul și a pus Partidul Național Liberal la Guvernare, acolo unde îi este locul.

Mă bucur că nu mai fac parte din PNL ca să mi se ceară să îmi încalc demnitatea, să mă prefac mulțumit de această alianță și să mimez că afacerea cu PSD “este ce trebuie pentru țară”.

Această coaliție nu va dura. Sau poate că va dura, atâta timp cât Partidul Brătienilor este condus de o mascotă fără autoritate morală și fără nicio jenă să mintă cu ticăloșie că România are nevoie de PSD ca să meargă mai departe.

Să ne reauzim sănătoși!”, a completat deputatul de București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.