Antonel Tănase, liderul Forța Dreptei București: ”Vă invit să ne unim forțele, să colaborăm”

0
254
Antonel Tănase, liderul Forța Dreptei București, transmite un mesaj către români: ”Vă invit să ne unim forțele, să colaborăm și să comunicăm deschis”:
  • Haideți să ne exprimăm îndoielile, să punem întrebările care ne frământă, să cerem socoteală și să ne implicăm cu toții în procesul democratic”, spune deputatul Forța Dreptei. 

”În ultimii 35 de ani, România a traversat un parcurs plin de încercări profunde și transformări intense. Sunt conștient că, pe acest drum, încrederea dintre cetățeni și reprezentanții lor politici a fost adesea pusă la încercare. Uneori chiar zdruncinată. Este un adevăr pe care nu îl putem ignora și nici nu ar trebui.

Astăzi, în calitate de deputat, dar mai ales ca unul dintre voi, ca un cetățean responsabil al acestei țări, îmi doresc să adresăm împreună această provocare, cu forță colectivă.

”Vă asigur că există în politică oameni cu coloană vertebrală”

Conștient de responsabilitatea ce ne revine tuturor în reconstrucția acestei încrederi esențiale pentru crearea unui viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri. Înțeleg perfect scepticismul și reticența voastră, dar vă asigur că există în politică oameni cu coloană vertebrală, dedicați serviciului public și integrității.
  • În acești ani, am întâlnit politicieni care pun interesele comunității deasupra celor personale, care muncesc neobosit pentru progresul țării noastre și care cred cu tărie în valorile democratice și în transparență. Acești oameni merită încrederea voastră și, mai important, au nevoie de ea pentru a continua să lupte pentru un viitor mai bun.
Vă invit să ne unim forțele, să colaborăm și să comunicăm deschis. Haideți să ne exprimăm îndoielile, să punem întrebările care ne frământă, să cerem socoteală și să ne implicăm cu toții în procesul democratic. Credința mea este că, împreună, putem depăși trecutul și să construim un viitor în care politica este sinonimă cu integritatea, responsabilitatea și respectul față de cetățean.

”Sunt aici pentru a vă asculta, pentru a dialoga”

  • Acum este momentul să reconstruim încrederea, nu doar în politicieni, ci și în puterea fiecăruia dintre noi de a aduce schimbarea. Sunt aici pentru a vă asculta, pentru a dialoga și, cel mai important, pentru a acționa în numele vostru și al valorilor noastre comune.

Haideți să ne reamintim că fiecare voce contează și că împreună putem construi o societate mai justă, mai transparentă și mai prosperă. Îmi asum responsabilitatea de a fi un liant între voi și instituțiile statului, un reprezentant care nu doar ascultă, ci și acționează conform voinței și intereselor voastre.

  • Ca deputat și cetățean al acestei țări, mă angajez să nu uităm niciodată drumul pe care l-am parcurs împreună. În mijlocul provocărilor, să găsim împreună forța în solidaritate și speranță în unitate. Suntem puternici atunci când suntem împreună. Priviți cu inimile deschise către viitor!”, afirmă Antonel Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.