Antonel Tănase, mesaj cu ocazia lansării Forța Dreptei Ilfov: ”Oamenii au nevoie de o reprezentare politică adevărată de dreapta”

0
169

Antonel Tănase, deputat Forța Dreptei, afirmă că strategia partidului se bazează pe întâlnirea și apropierea dintre oameni, el arătând că ieri au adunat un grup de oameni curați și bine intenționați pentru a lansa Forța Dreptei Ilfov, organizație condusă de Ionel Dancă, despre care toată lumea știe că s-a ghidat mereu numai după principii liberale și muncă cinstită.

”Strategia Forța Dreptei se bazează pe întâlnirea și apropierea dintre oameni”

”Deși trăim în era internetului, strategia domnului Ludovic Orban de a face politică este “ochi în ochi”. Să vezi omul, să îl privești în față și să îi spui de ce meriți votul lui. Deși trăim în era statusurilor, strategia Forța Dreptei se bazează pe întâlnirea și apropierea dintre oameni. Pentru că deși social media a rezolvat rapiditatea cu care se propagă informația, a slăbit contactul uman și deci și presiunea care îl obliga pe politician să se țină de cuvânt”, a scris deputatul într-o postare pe Facebook.

”Oamenii au nevoie de o reprezentare politică adevărată de dreapta”

”Stați liniștiți, nu renunțăm la “autopoze” și nici la comunicarea de pe rețelele de socializare, dar pentru noi sunt valoroase și strângerile de mână”, mai spune Tănase.

”În acest sens, ieri am adunat un grup de oameni curați și bine intenționați pentru a lansa Forța Dreptei Ilfov, organizație condusă de Ionel Dancă, despre care toată lumea știe că s-a ghidat mereu numai după principii liberale și muncă cinstită. Poate pare că ne mișcăm încet, că rândurile noului nostru partid se strâng greu. Însă acest lucru este din cauza, sau datorită faptului că oamenii au nevoie de o reprezentare politică adevărată de dreapta care să le apere interesele și să le sprijine aspirațiile și proiectele de viață. Iar din acest considerent ne selectăm atent membrii și conducătorii de filiale”, spune Tănase.

”Astăzi mai vreau să urez La Mulți Ani! tuturor românilor care poartă numele sfinților Petru și Pavel! Să fiți sănătoși și bucuroși!”, conchide parlamentarul Forța Dreptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.