Antonel Tănase: Nicușor Dan va beneficia în continuare de susținerea mea, pentru că alt Primar mai bun nu vom găsi!

Liderul Forța Dreptei București, deputatul Antonel Tănase afirmă că Nicușor Dan va beneficia în continuare de susținerea sa, pentru că alt Primar mai bun nu vom găsi!

  • ”Închipuiți-vă că aveți la biroul alăturat un coleg incompetent care se schimbă cu alt coleg incompetent, care este apoi înlocuit cu alt incompetent, timp de 30 de ani. Când în sfârșit factorul decident desființează definitiv postul ocupat de incompetenți, munca incompetenților aterizează pe biroul dumneavoastră și trebuie să o rezolvați în cel mai scurt timp posibil pentru că șeful, compania și colaboratorii au strâns multă frustrare și nerăbdare în ultimii 30 de ani.

În situația celui care trebuie să rezolve ASAP (as soon as possible) toate problemele lăsate de izbeliște de incompetenții ultimilor 30 de ani se află Nicușor Dan”, spune Antonel Tănase.

El precizează că, oricât de multă presiune pun bucureștenii pe el, fiindcă oamenii sunt efectiv exasperați de toate neajunsurile revoltătoare ale vieții într-o capitală Europeană 2022, nu are cum să pună TOT în ordine în 4 ani.

  • ”Când haosul lăsat de predecesorii tăi este atât de mare, iar în el sunt încâlcite nenumărate ițe înnodate cu familiile și prietenii foștilor primari, este cu atât mai dificil”, arată Antonel Tănase.

Liderul Forța Dreptei București mai afirmă că vine o iarnă grea, iar în administrația publică lucrurile durează.

”Lucrurile se mișcă. Așa cum nu s-au mișcat niciodată”

Este clar că bucureștenii vor avea în continuare probleme cu apa caldă și căldura, însă numărul acestora va fi mai mic decât cu o iarnă în urmă. Lucrurile se mișcă. Așa cum nu s-au mișcat niciodată: primarul înlocuiește în continuare țevile ruginite, are în lucru un proiect de semaforizare inteligentă și modernizarea a 50 de kilometri de linii de tramvai”, spune el.

  • ”Nicușor Dan va beneficia în continuare de susținerea mea. Pentru că alt Primar mai bun nu vom găsi. Trebuie doar să fim atenți la toate lucrurile bune care se întâmplă de la începutul mandatului domnului Dan și să comparăm cu ce am avut”, mai declară Antonel Tănase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati