Antonel Tănase (PNL București): Anul ăsta ne petrecem Paștele cu familia!

Liderul PNL Sector 3 și fost Secretar general al Guvernului Orban, deputatul Antonel Tănase, îi asigură pe bucureșteni că anul acesta își vor petrece Paștele cu familia: ”Guvernul a luat acum ceva timp decizia de a nu se introduce noi criterii de carantinare și va rămâne la această decizie”, a anunțat acesta pe pagina de Facebook.

”Dragi bucureșteni, anul ăsta ne petrecem Paștele cu familia! Guvernul a luat acum ceva timp decizia de a nu se introduce noi criterii de carantinare și va rămâne la această decizie.
Ar fi timpul ca politicienii să înceteze să mai sperie oamenii că nu mai sunt locuri la ATI, că Sistemul de Sănătate nu mai face față, să fotografiem ambulanțe în curtea spitalelor ca să inducem teroarea așa, inutil, fără vreo soluție concretă.

”Campania de vaccinare continuă și în curând pandemia va fi doar o tristă amintire”

Sănătatea psihică a românilor este la fel de importantă ca cea fizică și cei care propagă știri apocaliptice ar trebui să renunțe. Suntem în Postul Paștelui, avem nevoie de familie, avem nevoie de copii, bunici, nepoți și veselie. Avem nevoie de unitate, discernământ și smerenie.

Campania de vaccinare continuă și în curând pandemia va fi doar o tristă amintire, la fel ca toți cei care au ales să disemineze ura și dezbinarea în locul empatiei și umanității.
Să ne reauzim sănătoși!”, transmite deputatul PNL București, Antonel Tănase, într-o postare pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati