Antonio Andrusceac, deputat AUR: „100 de miliarde au fost datorii acumulate doar în mandatul lui Iohannis”

Antonio Andrusceac, deputat AUR, atrage atenția asupra ultimelor măsuri pe care le iau guvernanții. Acesta spune că PNL și PSD acționează cu disperare iar un indiciu clar este faptul că pentru prima dată după 1989, anul acesta nu com avea o rectificare bugetară. Deficitul bugetar se adâncește în timp ce chetuielile statului sunt din ce în ce mai mari. Cele mai cheltuieli sunt cele cu salariile, este de părere deputatul. 

Soluția propusă de AUR este „reforma administrativă”, prin reducerea semnificativă a numărului de instituții.

„Înainte de 1989, o țară întreaga a strâns din dinți ca sa plătească o datorie de 12 miliarde, ambiție care i-a adus sfârșitul și lui Ceausescu.

Astăzi avem o datorie de 150 de miliarde, 80 % din alimentele cumparate din magazinele străinilor, facturi la utilități purtătoare de titluri executorii, plătite tot la străinii care-si externalizează toate profiturile, și toată industria ‘ ceausista ‘ tăiată, data pe spaga sau ‘ privatizată ‘ de străinii care ne-au transformat în colonie.
Cu, cand si din ce plătim datoria asta imensă, de 150 de miliarde cand luna trecută am plătit cu greu doar o dobânda de 2, 6 miliarde..?
100 de miliarde au fost datorii acumulate doar în mandatul lui Iohannis.., asta ca sa intelegeti de ce acest trădător util altora, a fost preferat la conducerea României”, scrie Antonio Andrusceac pe pagina sa de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati