Antreprenorii și firmele din Sectorul 2 pot folosi semnătura electronică în relația cu primăria

0
203

Antreprenorii sau reprezentanţii firmelor pot folosi semnătura electronică pentru a-şi face cont pe platforma online a Direcţiei Venituri Buget Local Sector 2 și a colabora mai ușor cu autoritățile locale, a anunțat instituția.

„De acum, antreprenorii sau reprezentanţii firmelor, posesori ai unui certificat calificat pentru semnătura electronică, îşi pot face şi mai rapid cont pe platforma online a Direcţiei Venituri Buget Local Sector 2.

Mulţi dintre dumneavoastră folosiţi deja semnătura electronică în relaţie cu ANAF, cu alte instituţii ale statului sau cu societăţi comerciale. De acum, o puteţi folosi şi pentru accesarea portalului D.V.B.L. pentru a vă eficientiza procesele. Fie că aveţi nevoie de acte administrative fiscale, de certificate fiscale, plăţi online, orice puteţi rezolva electronic. Fără drumuri. Fără cozi. Fără dosare. Fără ştampilă”, au scris reprezentanţii Primăriei Sectorului 2, luni, pe Facebook.

Până în prezent, pe platforma online a D.V.B.L. sunt 5.096 de persoane juridice înscrise dintr-un total de 35.492. Mediul de business a contribuit cu 58% din totalul încasărilor la bugetul local pe anul 2020.

„Din respect pentru efortul şi contribuţia antreprenorilor, vrem să venim în sprijinul lor. Trăim într-o lume tehnologizată, iar mediul digital simplifică procesele birocratice pentru orice antreprenor activ”, a adăugat autoritatea locală.

”Mai puțin timp la ghișeu, mai mult timp pentru lucrurile care contează. De acum e mai simplu pentru persoanele juridice să acceseze platforma online a DVBL.”, a scris pe pagina de Facebook Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.