ANUNȚ / Directorul general STB: Nu se taie salariile la Societatea de Transport București

Directorul general al Societății de Transport București (STB), Andrei Creci, a declarat, astăzi, pentru București FM, că infirmă orice informații privind reduceri de drepturi salariale care ar urma să-i vizeze pe angajații STB.

„Este adevărat că urmărim luarea unor măsuri pentru scăderea cheltuielilor, dar acestea sunt măsuri normale pentru orice agent economic și ele nu vizează reduceri de salarii sau tăieri de sporuri”, a spus șeful STB.

Conform aceleiași surse, informațiile apărute în spațiul public privind reducerile salariale au pornit de la o adresă către Consiliul de Administrație al STB în care sunt menționate anumite posibile măsuri pentru reducerea cheltuielilor, măsuri printre care ar putea să se numere reducerea unor sporuri sau nedecontarea biletelor de vacanță pentru salariați.

  • Directorul general al companiei de transport public bucureștene a explicat că orice măsură care ar putea fi luată cu privire la diminuări de drepturi salariale ar trebui negociată cu sindicatele, pentru a opera modificări în Contractul Colectiv de Muncă STB.

„Dacă se va ajunge la anumite negocieri cu sindicatele, acestea vor fi extrem de transparente, astfel încât toată lumea să știe ce se întâmplă.Nu există niciun pericol, iminent sau nu, de tăiere a salariilor la STB”, a ținut să asigure Andrei Creci.

Sursa: bucureștifm.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati