ANUNŢ important al preşedintelui PSD; Cine va fi premierul dacă moţiunea de cenzură va trece de Parlament

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seara că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, care va fi depusă luni, “va trece sigur de Parlament” şi a făcut un “portret robot” al premierului pe care actuala opoziţie îl va propune preşedintelui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu n-a dorit să precizeze vreun nume, dar a arătat că viitorul premier “va fi un specialist bine ancorat în realitate, şi care de a doua zi ştie ceea ce are de făcut”.

Întrebat dacă viitorul premier are în prezent carnet de partid, Ciolacu a spus: “În acest moment nu”.

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, “preşedintele Iohannis va trebui să respecte” o viitoare majoritate care se va crea în urma moţiunii de cenzură.

“În timp ce românii erau ţinuţi în casă, ei furau, împărţeau bugetul României. Fură şi primarii mai nou. Sunt total depăşiţi, lipsiţi de credibilitate. Preşedintele ar trebui să-şi vadă de atribuţiile constituţionale şi să respecte Constituţia în cazul în care se creeză o altă majoritate”, a declarat Marcel Ciolacu într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

El a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă luni, urmând ca Biroul permanent al Camerei Deputaţilor să decidă care va fi calendarul dezbaterilor şi votului acesteia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati