Anunț tragic și în prima zi de Paște / Încă 13 pacienți confirmați cu COVID-19 au murit – Bilanțul deceselor a urcat la 434

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică, că încă 13 pacienți infectați cu coronavirus au murit – bilanțul deceselor înregistrate în România de la debutul pandemiei a urcat la 434.

Decesul 422 se referă la un bărbat de 67 de ani, din Suceava, ce a fost internat în 3 aprilie la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, pentru ca mai apoi să fie transferat în Spitalul Județean de Urgență. El a fost confirmat cu COVID-19 în 3 aprilie și a decedat în 17 aprilie.

Decesul 423 se referă la o femeie de 72 de ani, din Suceava, ce a fost internată în Spitalul Câmpulung Moldovenesc în 5 aprilie. Mai apoi a fost transferată în Spitalul Județean de Urgență. Rezultatul testului pentru coronavirus a venit pozitiv în 5 aprilie. Ea a decedat în 17 aprilie.

Decesul 424 se referă la o femeie de 76 de ani, din Suceava. Ea a fost internată, în 12 aprilie, în secția de cardiologie din Spitalul Câmpulung Moldovenesc. Victima a fost confirmată cu COVID-19 în 15 aprilie și a decedat două zile mai târziu, în 17 aprilie. Comorbidități: Cardiopatie Ischemica, Fibrilație atrială, Angor de efort, Pleurezie bilaterala.

Decesul 425 se referă la un bărbat de 57 de ani, din județul Suceava, care a fost confirmat cu infecție cu SARS-CoV-2 în 14 aprilie și a decedat în 17 aprilie. Grupul de Comunicare Strategică a precizat că, în cazul său, investigația epidemiologică este în curs.

Decesul 426 se referă la o femeie de 64 de ani, din Suceava, care a fost confirmată cu COVID-19 în 15 aprilie și a decedat în 17 aprilie. La fel ca în cazul anterior, și în cazul ei investigația epidemiologică este în curs.

Decesul 427 se referă la un bărbat de 54 de ani, tot din Suceava, care a fost confirmat cu infecție cu coronavirus în 15 aprilie. A decedat tot în 17 aprilie, iar investigația epidemiologică este în curs și în ceea ce-l privește pe el.

Decesul 428 vizează un bărbat de 76 de ani, din Galați, care a fost internat în Spitalul CFR Galați (suport) în 16 aprilie, când avea să fie confirmat și cu COVID-19. El a decedat sâmbătă, 18 aprilie. Comorbidități: Diabet zaharat, boală renală cronică, demență.

Decesul 429 se referă la un bărbat, 76 ani, din județul Giurgiu. El a fosts internat în secția de chirurgie din Spitalul Colentina în 10 aprilie, dar a fost transferat la terapie intensivă în 13 aprilie. Victima fusese confirmată cu COVID-19 încă din ziua internării și a decedat în 17 aprilie, cu mențiunea că la nivel de comorbidități avea: Comorbidități: Boală renală cronică, hidronefroza bilaterala, boală cardiacă ischemică, cistectomie totală.

Decesul 430 implică o femeie de 76 de ani, din Arad, care a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Arad, la terapie intensivă, în 15 aprilie. Ea a fost confirmată cu COVID-19 o zi mai târziu, în 16 aprilie. Comorbidități: Hipertensiune arterial, insuficiență renală acută, obezitate.

Decesul 431 se referă la un bărbat de 76 de ani, din județul Botoșani. El fusese internat la Secția Hematologie din Spitalul Județean de Urgență „Mavormați”, în 9 martie. Rezultatul testului pentru coronavirus a venit pozitiv în 12 aprilie, iar bărbatul a decedat în 18 aprilie. Comorbidități: Mielom multiplu, amilodoza primară.

Decesul 432 se referă la un bărbat de 75 de ani, din județul Botoșani, care a fost internat la Secția Nefrologie din Spitalul Județean de Urgență „Mavromați” încă din 30 martie. Rezultatul testului pentru COVID-19 a venit pozitiv în 13 aprilie, iar victima a decedat în 18 aprilie. Comorbidități: Boală renală cronică, diabet zaharat.

Decesul 433 se referă la o femeie de 78 de ani, din Galați, care a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Galați în 10 aprilie. Ea fusese confirmată cu COVID-19 încă din 7 aprilie și a decedat în 18 aprilie. Comorbidități: Diabet zaharat, boală cronică neurologică, Alzheimer.

Decesul 434 se referă la un bărbat de 67 de ani, din Dâmbovița, care era internat în Secția Pneumologie din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște în 16 aprilie. El murea o zi mai târziu, în 17 aprilie, dar era confirmat cu COVID-19 în 18 aprilie. Comorbidități: Sechele TBC, fibroză pulmonară difuză, hipertensiune arterială.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati