Apă Canal Ilfov anunță că va crește prețul apei în Bragadiru

Apă Canal Ilfov a decis să majoreze, din luna februarie 2022, prețul pentru alimentarea cu apă și canalizare, scrie ziardebragadiru.ro.

Creșterea ar urma să se aplice în cele 22 de localități din Ilfov în care Apă Canal Ilfov este operator regional al serviciului public de alimentare cu apă și canalizare.

Aceste localități sunt: Bragadiru, Pantelimon, Cornetu, Ciorogârla, Domneşti, Brăneşti, Cernica, Dobroeşti, Baloteşti, Ciolpani, Glina, Tunari, Mogoșoaia, Măgurele, Jilava, Clinceni, Moara Vlăsiei, Grădiștea, Periș, Dragomirești Vale, Vidra, Snagov.

Noile tarife pentru apă potabilă și canalizare vor fi:

7,41 lei metrul cub pentru apă
7,89 lei metrul cub pentru canalizare

Acestea sunt prețurile cu TVA de 9% (prețurile fără TVA sunt 6,80 lei pentru apă potabilă, 7,24 lei pentru canalizare-epurare).

Noile tarife sunt cu 34% mai mari decât anul trecut și cu peste 50% mai mari decât în 2021.

“Modificările de preț/tarife au fost aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin decizia cu numărul nr.01/05.01.2023, în conformitate cu strategia de tarifare inclusă în analiza cost beneficiu a contractului de finanțare pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Ilfov”, a anunțat compania.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati