Apare un nou cinematograf în Capitală, din luna septembrie

Lanțul de cinematografe românesc HAPPY CINEMA, prezent în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița și Slobozia se extinde toamna aceasta, aducând publicului un nou cinematograf în București Happy Cinema Vitantis Shopping Center.

  • Acest cinema este primul cinematograf deschis în București, în ultimii 5 ani, iar investiția estimată este de 800.000 Euro. 

„Odată cu deschiderea noului cinematograf din Vitantis Shopping Center continuăm direcția de extindere începută în 2023, anul în care am dat startul dezvoltării rețelei noastre în afara României, prin cinematograful deschis în Republica Moldova, și în țară prin deschiderea unei noi locații la Slobozia. Prin această extindere, ne dorim să ajungem în toate colțurile Capitalei, ale țării și nu numai, și să ducem la un alt nivel experiența cinematografică pentru cinefili, printr-o calitate tehnologică remarcabilă și un design prin care promitem un confort maxim, proiectat pentru a oferi momente de relaxare absolută. Ne dorim ca atunci când spectatorii intră în sală, să simtă că pășesc în lumea magică a starurilor de cinema.”, declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

Cinematograful din Vitantis Shopping Center (București) va pune la dispoziția spectatorilor 3 săli, 260 locuri, dintre care o sală premium cu reclinere. Noul cinematograf vine cu un nou concept, care pune accent pe confortul sălii, oferind experiențe unice spectatorilor, precum accesul la proiecții private, conținut alternativ și tarifare flexibilă. Vizitatorii sunt așteptați cu o mulțime de surprize la noul cinematograf: filme de artă spectaculoase, blockbustere de neratat, proiecțiile unor concerte de top și multe altele.

Totodată, Happy Cinema Vitantis Shopping Center va găzdui în luna octombrie un festival al filmelor de artă, iar în noiembrie a doua ediție a Classy Film Festival, eveniment care aduce în fața publicului opere de colecție ale marelui ecran și staruri de cinema care au făcut istorie.

Fanii muzicii rock vor fi încântați să descopere proiecțiile speciale ale filmului Sabaton – The Tour to End All Tours, în timp ce pasionații de operă și balet vor putea urmări prestigioasa stagiune 2024-2025 ROYAL BALLET AND OPERA.

Vara aceasta, Happy Cinema a inițiat o mulțime de proiecte care au adus publicului bucureștean adevărate opere de artă ale cinematografiei și experiențe de neuitat. Astfel, locuitorii Capitalei se pot bucura de filme în aer liber până în luna septembrie, la Happy Cinema Grădina de Vară Herăstrău, proiecții lunare de filme de artă la Muzeul Național de Artă al României, care se desfășoară până la finalul anului și proiecții săptămânale de filme de artă, până la finalul lunii august, într-un spațiu alternativ, la Hotel Caro din București – terasa La Hamace.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati