Apare un nou proiect rezidențial la București, în zona Grădina Icoanei

Homing Properties, fondată de antreprenorii spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa, investește într-un nou proiect rezidențial la București.

Dezvoltatorul a finalizat două proiecte rezidențiale de tip boutique în București, mai investește 10 milioane de euro pe accest segment, scrie economica.net.

Anul acesta, compania va începe construcția unui proiect rezidențial în centrul orașului, în zona Grădina Icoanei. Proiectul va avea 45 de apartamente.

”Dorim ca în 2021 să ne consolidăm poziția pe piața rezidențială de top și ne vom concentra pe creșterea portofoliului nostru de proiecte speciale, dezvoltate în conformitate cu cererea actuală din piață, în locații foarte speciale din București. Studiile noastre ne arată că în următorii ani românii vor dori să achiziționeze apartamente cu spații generoase și zone verzi, în contextul în care trendul de work from home, parțial sau total, va fi vizibil în continuare pe piața locală”, mai explică Tomás Manjón, care a condus în urmă cu câțiva ani operațiunile imobiliare ale omului de afaceri Ion Țiriac.

Homing Properties a finalizat recent ansamblul rezidențial Triana din zona Pipera, un proiect cu 53 de apartamente, din care au fost vândute 40 de unități. Investiția în proiect s-a ridicat la 8,5 milioane de euro. În 2019 a fost finalizat primul proiect, Trastevere, amplasat tot în nordul capitalei, care are 48 apartamente. Investiția a fost de 6 milioane de euro.

Pe lângă Homing Properties, cei trei antreprenori spanioli mai dețin compania de construcții Mantor. În total, cele două companii au o cifră de afaceri cumulată de circa12 milioane de euro, potrivit informațiilor companiei, și 60 angajați.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati