Apartament transformat în laborator de droguri de un bucureștean

Polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit în București un laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor de mare risc. Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii și procurorii DIICOT din Covasna au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de cultivarea prepararea și deținerea de droguri de mare risc. Astfel, joi, a fost făcută o percheziție domiciliară, în municipiul București, în urma căreia a fost descoperit un laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor. 

Polițiștii și procurorii au făcut public faptul că au confiscat aproximativ 5 kilograme grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conținând substanțe cu efect halucinogen, multiple bucăți de timbre și zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, două cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen.

„În urma percheziţiei, poliţiştii şi procurorii au descoperit şi ridicat aproximativ 5.000 de grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conţinând substanţe cu efect halucinogen, multiple bucăţi de timbre şi zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunţite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânţat cu ciuperci în diverse stadii de creştere, zece comprimate, două cântare, precum şi kit-uri şi aparatură specifică pentru cultivarea, creşterea şi deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

sursa: observatornews.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati