Apartamente cu 40 lei pe noapte în Eforie Nord, prin ”Litoralul pentru toți”

Oferta de vacanţe la mare vara viitoare, cu cazare în apartamente de închiriat în regim hotelier, a fost lansată de Rezident Eforie Nord, la preţuri minim ajustate cu rata inflaţiei faţă de 2022 şi cu majorarea TVA stabilită de autorităţi, de la 5 la 9%, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, tarifele sunt cuprinse între 160 şi 1.950 lei pentru o noapte de cazare/apartament, în funcţie de tipul acestuia şi de perioadă, dar cel mai mic preţ al sezonului este disponibil în programul „Litoralul pentru toţi”, de 40 lei/persoană/noapte.

Sezonul la Rezident Eforie Nord începe în aprilie, cu pachete „Litoralul pentru toţi”, de câte 13 nopţi.

Programul prin care compania care operează apartamente în regim hotelier îşi doreşte să atragă în lunile mai puţin aglomerate turişti ori angajaţi care lucrează remote are tarife de cazare de la 2.100 la 3.600 de lei/apartament, până la începutul lunii iunie. Rezident le propune şi o serie de activităţi pentru petrecerea timpului liber la mare, în afară de cazare la tarife mici.

Vacanţa de şapte nopţi la începutul verii, 26 mai – 15 iunie, într-un apartament cu vedere la staţiune, pentru patru persoane, costă 2.340 de lei, mai precis 83 de lei/persoană/noapte.

În mijlocul verii, 14 iulie – 18 august, un apartament pentru patru persoane cu vedere frontal la mare costă 5.850 de lei, mai precis, 208 lei/persoană/noapte.

„Deşi suntem asaltaţi de scumpiri, am făcut tot posibilul ca diferenţele faţă de 2022 să fie minime, dar ele includ, inevitabil, inflaţia şi creşterea TVA decisă de autorităţi la 9%. Ne menţinem însă reducerile pe care le oferim pentru şederi mai îndelungate de şapte nopţi ori pentru cele de grup, pentru ca vacanţa în apartamentele noastre să fie o opţiune avantajoasă”, Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Rezident Eforie Nord reduce cu 10% tariful de cazare pentru închirieri mai mult de şapte nopţi şi cu 15% pentru şederile de grup.

2022 a fost un an peste aşteptări, care a adus la Rezident turişti de toate vârstele, de la numai câteva luni la 90 de ani, şi mai multe naţionalităţi. Românii sunt concuraţi în apartamentele Rezident Eforie Nord de oaspeţi din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Canada, Singapore, Thailanda.

Din aprilie până în septembrie 2022, gradul de ocupare a fost de 83%, în creştere cu 23% faţă de anul anterior. Au fost rezervate 1.500 de nopţi, faţă de 1.070 în 2021. Iulie şi august au fost luni pline, cu un grad de ocupare de 98%.

20% din încasările sezonului au venit din vouchere de vacanţă, acestea fiind acceptate şi în 2023, se mai arată în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati