Apivita își extinde portofoliul de produse anti-îmbătrânire printr-o nouă gamă cu extract de propolis și viță de vie

Apivita își extinde portofoliul de produse anti-îmbătrânire și prezintă noua gamă BEEVINE ELIXIR, cu polifenoli din propolis, viță de vie + colagen din plante. Produsele lansate declanșează un restart al producției de colagen, pentru o revitalizare a tinereții pielii.

Soluțiile anti-îmbătrânire reprezintă una dintre principalele preocupări ale femeilor care au ajuns în pragul celor 40 de ani.

Din acest moment, femeile își doresc să găsească soluții și ingrediente inspirate care să le susțină rutina de frumusețe și de îngrijire.

Astfel, Apivita își extinde portofoliul de produse anti-îmbătrânire cu noua gamă BEEVINE ELIXIR, rezultatul unei noi tehnologii care are în centrul ei complexul PROPOLIFT, la care se adaugă o infuzie de colagen vegetal, pentru ca ea să poată oferi o soluție inovatoare de estompare a ridurilor și de îmbunătățirea a fermității pielii pentru un contur redefinit al feței.

Din noua gamă BEEVINE ELIXIR fac parte următoarele produse:

  • SER cu acțiune de lifting, antirid și fermitate
  • Ulei de masaj facial cu efect de umplere
  • Cremă antirid & fermitate cu textură lejeră
  • Cremă antirid & fermitate cu textură bogată
  • Cremă de noapte pentru regenerarea pielii
  • Cremă antirid pentru conturul ochilor și al buzelor

Potrivit unui comunicat de presă, Apivita folosește formule curate cu până la 98% ingrediente naturale și substanțe active naturale, care nu poluează.

Resturile de propolis sunt reciclate în totalitate, compania produce săpun din acestea, iar resturile de viță de vie sunt transformate în îngrășământ pentru sol.

De asemenea, fiecare achiziție a unui produs Apivita susține programul Billion Bees pentru regenerarea populaţiilor de albine prin contribuţia la regenerarea acestora, albinele fiind actori cheie în conservarea biodiversității plantelor și impactul schimbărilor climatice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati