Aplicaţia de mesagerie Telegram va lansa un abonament contra cost pentru utilizatori

0
151
sursa foto: Unsplash

Aplicaţia de mesagerie Telegram va lansa în luna iunie un abonament contra cost pentru utilizatori, a declarat vineri fondatorul acesteia, Pavel Durov, citat de Reuters, informează agenția de presă News.ro.

Utilizatorii care vor opta pentru Telegram Premium vor primi o limită mai mare pentru chaturi, media şi încărcări de fişiere, a spus Durov într-o postare pe blog.

”Singura modalitate de a permite fanilor noştri cei mai pretenţioşi să obţină mai mult, păstrând în acelaşi timp funcţiile existente gratuite, este să facem din acele limite crescute o opţiune plătită”, a spus el.

Aplicaţia, împreună cu instrumentul de mesagerie Signal, au înregistrat o creştere a numărului de utilizatori ca urmare a preocupărilor legate de confidenţialitate legate de compania concurentă mai mare WhatsApp, deţinută de Meta Platforms.

Telegram are în prezent 500 de milioane de utilizatori activi lunar şi este una dintre cele mai descărcate 10 aplicaţii din lume, potrivit site-ului său.

Durov a spus că măsura de a oferi un abonament plătit a fost pentru a se asigura că Telegram rămâne finanţată în principal de utilizatorii săi şi nu de agenţii de publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.