Aproape 1.400 de ochelari cu dioptrii gratuiți, după finalizarea campaniei ”Ilfov, prin ochii tăi” în Găneasa și încheierea celei de-a doua săptămâni în Brănești

Aproape 1.400 de ochelari cu dioptrii gratuiți, după finalizarea campaniei ”Ilfov, prin ochii tăi” în Găneasa și încheierea celei de-a doua săptămâni în Brănești, transmite CJ Ilfov într-un comunicat de presă.

  • Ilfovenii care s-au înscris în programul ”Ilfov, prin ochii tăi”, în perioada 11.03.2024 – 22.03.2024, au beneficiat de consultații optometrice gratuite și, după caz, de ochelari cu dioptrii gratuiți.

Rezultatele campaniei la finalul campaniei în Găneasa și a celei de-a doua săptămâni în Brănești:
– 771 persoane consultate;
– 1391 perechi de ochelari cu dioptrii;
– 625 persoane care au avut nevoie de două perechi de ochelari (aproape și distanță);
– 8 persoane fără tulburări de vedere;
– ⁠1 persoană care a avut nevoie de trei perechi de ochelari (distanță, aproape și distanță intermediară indicați pentru calculator);

  • Ochelarii vor fi gata în aproximativ patru săptămâni de la finalizarea campaniei și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresele primăriilor, de unde vor putea fi ridicați.

Campania s-a încheiat în Găneasa, dar continuă și săptămâna viitoare în Brănești, iar de luni, 25.03.2024, ia startul in Berceni.

🗓️𝗟𝘂𝗻𝗶-𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮𝟱.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟰-𝟬𝟱.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟰
⏰𝟬𝟵:𝟯𝟬 – 𝟭𝟲:𝟬𝟬
📞𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝗕𝗲𝗿𝗰𝗲𝗻𝗶: 𝟬𝟳𝟲𝟴 𝟬𝟴𝟭 𝟲𝟬𝟬
📍𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗿𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝗕𝗹𝗱. 𝟭𝗠𝗮𝗶 , 𝗻𝗿 𝟲𝟯𝗔, 𝗕𝗲𝗿𝗰𝗲𝗻𝗶
🗓️𝗟𝘂𝗻𝗶-𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮𝟱.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟰-𝟮𝟵.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟰
⏰𝟬𝟵:𝟯𝟬 – 𝟭𝟲:𝟬𝟬
📞𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝗕𝗿𝗮̆𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶: 𝟬𝟳𝟱𝟱 𝟬𝟯𝟭 𝟳𝟭𝟳
📍𝗖𝗮̆𝗺𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗕𝗿𝗮̆𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝘀𝘁𝗿. 𝗦𝗹𝘁. 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗲 𝗜𝗼𝗻𝗲𝗹, 𝗻𝗿.𝟭𝟯𝟵𝗔

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati