Aproape 160 de blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă

Începând cu data de 23 august și până pe 27 august, ora 22, locuitorii din 159 de blocuri din Sectorul 3 își vor face duș cu apă încălzită la aragaz.

Termoenergetica va sista apa caldă pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare în mai multe zone precum Șoseaua Mihai Bravu, Calea Dudești sau Bulevardul Basarabia.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, vineri, că începând cu data de 23 august 2021 se vor desfăşura lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) şi conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în zona intersecţiei dintre Şoseaua Mihai Bravu şi Calea Dudeşti, precum şi a intersecţiei dintre Bulevardul Basarabia şi Şoseaua Mihai Bravu.

Furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată până vineri, 27 august 2021, ora 22.00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în zona Calea Căşăraşilor din sectorul 3 precum şi în cartierele Colentina şi Pantelimon din sectorul 2. De asemenea, lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati