Aproape 3.000 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti, începând de miercuri

Aproape 3.000 de locuri de muncă sunt disponibile în Bucureşti, începând de miercuri, a anunțat AMOFM, potrivit datelor furnizate de companii.

Un număr de 2.920 de locuri de muncă disponibile în perioada 11 august – 18 august se găsesc în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, se menţionează într-un comunicat remis miercuri de instituţie.

Din cele 2.920 de locuri de muncă vacante pentru această perioadă, un număr de 226 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 396 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii medii, 1.901 pentru muncitorii calificaţi, iar 397 pentru muncitorii necalificaţi, scrie Agerpres.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este în permanentă dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti actualizează zilnic, pe site-ul său, locurile de muncă disponibile anunţate de angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati