Aproape 400 de suflete, câini şi pisici, din adăposturile Primăriei Sector 2, îşi caută familii iubitoare

Primăria Sectorului 2 îngrijeşte 388 de animale, câini şi pisici, în cele două adăposturi pe care le are în administrare, la Tânganu, în judeţul Ilfov, şi la Butimanu, în județul Dâmboviţa.
  • Deşi patrupedele au nevoile de bază acoperite, de la hrană, la adăpost şi servicii veterinare, nimic nu poate înlocui căldura unui cămin adevărat. Aşadar, toate animalele din adăposturile Primăriei Sectorului 2 sunt disponibile pentru adopţie.
Cei care doresc să schimbe destinul unui căţel pot cere mai multe informații despre adopţie sau pot programa o vizită la adăpost, sunând la numărul de telefon 0728.980.840 sau prin e-mail la corina.condrut@ps2.ro.
Apelurile sunt preluate de luni până joi, în intervalul orar 8:30 – 16:30, iar vineri de la 8:00 la 14:00.
  • Primăria Sectorului 2 promoveză adopţiile responsabile, drept urmare adoptatorul va trebui să demonstreze că are venituri, dar şi că dispune de o locuință. Totodată, este necesară semnarea unui angajament, prin care persoanele interesate îşi asumă adopția câinelui sau, după caz, a pisicii. Adopţia poate fi definitivă, adică animalele sunt luate acasă, sau la distanță, prin donații lunare pentru un câine sau o pisică din adăpost.
Adăposturile de la Tânganu, judeţul Ilfov şi de la Butimanu, județul Dâmboviţa se află la 20 de km, respectiv 40 de km distanţă faţă de centrul Capitalei.
Intrarea în adăposturi se face cu programare și pe bază de carte de identitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati