Aproape 700 de blocuri și instituții din București, fără apă caldă şi căldură. Termoenergetica anunță lucrări în Sectorul 5

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de miercuri, se vor executa lucrări de blindare a conductei DN 600, în zona străzii Mihail Sebastian.

  • Lucrările sunt impuse de continuarea în următoarea perioadă de către Compania Municipală Energetica Servicii a reabilitării acestei magistrale.
”Pentru realizarea lucrărilor de blindare este necesară oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru 41 de puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 677 blocuri şi 10 instituţii”, a transmis, marţi, Termoenergetica, într-un comunicat de presă.
  • Oprirea va fi făcută progresiv, începând de marţi seară, de la ora 20.00.

”Termenul estimativ de finalizarea lucrărilor de blindare, încărcarea reţelei şi punerea în funcţiune este 18 noiembrie 2022, ora 23.00.

Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona străzilor: Sebastian, Malcoci, Petre Ispirescu, Bîrcă şi Dumbrava Nouă, Şoselei Alexandria, Calea Ferentari şi Calea Rahovei. Este important de subliniat că aceste operaţiuni de blindare a conductei pentru a permite intervenţia asupra reţelei în lunile următoare fără a afecta furnizarea agentului termic pentru clienţi”, a mai transmis compania.

Compania Municipală Energetica Servicii urmează să monteze alţi aproximativ 1000 de metri de conductă preizolată, în continuarea porţiunii instalate deja. Lucrările de reabilitare a magistralei sunt absolut necesare pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în această zonă.

  • ”Vă reamintim că, în cursul săptămânii trecute, au fost executate lucrările de reîntregire a reţelei primare după executarea probelor de presiune pentru Compania Municipală Energetica Servicii. Astfel, în ultima perioadă, compania a montat aproximativ 1000 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor”, se mai arată în comunicat.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati