NEWS ALERT Aproape 80 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri

Aproape 80 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri, 10 septembrie, ca urmare a unor lucrări de remediere a avariilor, anunță Termoenergetica.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că începând de marţi se desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii la conductele de termoficare ale Magistralei 2 Sud din sectorul 3 al Capitalei.

Lucrările sunt efectuate în zona intersecţiei dintre Şoseaua Mihai Bravu şi strada Episcop Damaschin, mai spune sursa citată.

Astfel, furnizarea apei calde pentru cinci puncte termice care alimentează un număr de 79 de blocuri va fi sistată până vineri, 10 septembrie 2021, ora 24.00.

Vezi AICI lista imobilelor afectate

Lucrarea este ”deosebit de importantă” pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în zona străzii Maşina de Pâine din sectorul 2, precum şi în cartierele Colentina şi Lacul Tei din sectorul 2, arată Termoenergetica.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati