Aproape 800 de blocuri din sectoarele 1 şi 6 nu au apă caldă din cauza reparațiilor la conducte

Compania Municipală Termoenergetica București a sistat furnizarea apei calde în aproape 800 de blocuri din sectoarele 1 şi 6, ca să efectueze reparaţii la conductele de termoficare. Majoritatea locuitorilor din zonele afectate vor avea din nou apă caldă abia duminică.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că începând de joi, 16 septembrie, desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 1 și 6 din Capitală.

Astfel, vor fi efectuate următoarele lucrări pe:

Conducta Magistralei DN 800 în porțiunea cuprinsă între Calea Floreasca și Nicolae Caramfil. Furnizarea apei calde pentru un număr 177 de blocuri din sectorul 1 va fi sistată până joi, 16 septembrie 2021, ora 21:00;

Conducta DN 500 în porțiunea cuprinsă între Calea Giulești, Șoseaua Orhideea, Calea Crângași și Șoseaua Constructorilor. Furnizarea apei calde pentru un număr 267 de blocuri și Complexul Studențesc Regie din Sectorul 6 va fi sistată până sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 14:00.

Conducta DN 800 pe Bulevardul Geniului (între Șoseaua Cotroceni și Bulevardul Drumul Taberei). Furnizarea apei calde pentru un număr 347 de blocuri din sectorul 1 și 6 va fi sistată până sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 24:00.

Furnizarea apei calde pentru consumatorii din Sectorul 1 va fi oprită, având în vedere amplasarea acestora în cadrul rețelei, precum și faptul că CET Grivița nu a reluat furnizarea agentului termic după finalizarea perioadei de revizie, spun oficialii CMTEB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati